Een afspraak maken?

Reviews

Graag wilde ik een fotoshoot van mijn gezin, zes personen. Een aantal hadden geen zin. Stephanie kwam in onze tuin fotograferen. Binnen no time had ze iedereen enthousiast. Zelfs de hond en de kippen zijn gefotografeerd. Het resultaat is prachtig en erg ongedwongen. Iedere keer als ik mijn laptop open zie ik een prachtige en vrolijke gezinsfoto.

Ellen Heesakkers

Stephanie was bij ons langsgekomen voor een newborn shoot, van ons kleintje van toen 3 weken. Dit als erg plezierig ervaren. Ze was op tijd, nam de tijd. Mede daarom was de baby ook erg op zijn gemak. Liet zich in diverse poses leggen. Stephanie luisterde naar onze wensen en gaf zelf ook leuke input. Ze had zelf spullen meegenomen, maar keek ook naar de situatie en wat voor handen was voor de beste en leukste foto’s. De foto’s zijn geweldig geworden, mogelijk in kleur en zwart/wit. Echte foto’s voor het leven!

Wessel en Charlene

Een leuke en ontspannen fotoshoot! Leuke ideeën van de fotografe Stephanie en ruimte voor eigen inbreng. Stephanie kon onze bewegelijke dochter goed vastleggen op de foto. Een echte aanrader!

Raymon en Claudia

Alles wat door Stephanie is gemaakt, is werkelijk waar prachtig! Ons familieportret en zelfs de schoolfoto's zijn bijzonder goed van kwaliteit!!

Familie van der Tol

Stephanie is een hele goede fotograaf! Rustig, begripvol, spontaan en gezellig. We hebben een cakesmash fotoshoot laten maken toen ons zoontje 1 jaar werd en daarnaast enkele foto's van het gezin. De foto's zijn echt heel mooi geworden en komen zeker bij Stephanie terug!

Patricia en Matthias

Ik was ontroerd toen ik jouw foto’s van Maaike zag. Jij hebt mijn dochter ‘gezien’ zoals ze werkelijk is; meestal verstopt ze zich achter haar veilige fotogezicht.

Saskia

Van onze twee kinderen heb ik bij Stephanie een foto laten maken in haar goed verzorgde en nette atelier. Het maken van een afspraak verliep snel en zonder problemen en was op een redelijke termijn mogelijk. Met koffie werden we vriendelijk ontvangen bij deze jonge fotograaf. Nadat we de bedoeling van de foto’s hadden besproken regisseerde Stephanie e.e.a. zodanig dat het eindresultaat er zeker mag zijn: Een paar hele mooie foto’s van onze kinderen.

Alfons