Een afspraak maken?

Kies voor een te gekke foto van Hoogland Fotografie

Ben je op zoek naar mooie bedrijfsfotografie, een zakelijk portret, een bruidsfotograaf of wil je graag met je dierbaren op de foto? Bij mij ben je aan het juiste adres! Voor studiofotografie zijn jullie welkom in mijn studio in Laren. Daar fotografeer ik veel gezinnen, productfoto’s en zakelijke portretten. Ook heb ik een mobiele fotostudio die ik bijvoorbeeld bij jullie op kantoor zou kunnen opbouwen. Liever op locatie? Niets is onmogelijk en ik denk graag met je mee. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijk portret. De achtergrond speelt hierbij een belangrijke rol en kan al iets vertellen over wat je doet of wat bij je past. Ook familiefotografie op locatie is leuk. Met je familie op de foto in bijvoorbeeld een mooi natuurgebied, in de tuin bij opa en oma of op het strand. Een mooi familieportret maken we samen, met veel interactie en leuke momenten creëren we te gekke foto’s!

Klik via het menu of via onderstaande blokken door naar de pagina, bruidsreportages, familie fotografie, zakelijke portretfoto’s of productfoto’s en neem een kijkje in mijn portfolio! Ook lees je hier meer over mijn werkwijze, reviews van klanten die jullie voorgegaan zijn en de tarieven.

Familiefotografie

Familiefotografie

Te gekke familiefoto’s! Wie wilt dat nu niet? Met veel interactie en leuke momenten maken we samen te gekke foto’s die jullie een mooie plek in jullie huis kunnen geven of cadeau kunnen doen! En denk eens aan later, het is zo leuk om een tastbare herinnering te hebben! Kies daarom voor een te gekke foto van Hoogland Fotografie! Ik fotografeer zowel in de studio als op locatie. Van familiesessies tot aan zwangerschappen en loveshoots. Hebben jullie binnenkort ook een mooie foto aan de muur?

Meer informatie

Productfoto's Hoogland Fotografie

Zakelijke fotografie

Geef je bedrijf een gezicht! Boek een zakelijke portretsessie of ga voor die ene goede foto voor op LinkedIn of kies voor het complete plaatje die vertelt wie jullie zijn en wat jullie doen. Ik fotografeer zowel in de studio als op locatie. En naast portretfotografie, fotografeer ik ook productfoto’s voor o.a. drukwerk, social media en webshops. Goede productfoto’s zijn nu belangrijker dan ooit. Foto’s zeggen erg veel over de professionaliteit van het bedrijf en over degene die daarachter staan!

Meer informatie

Bruidsreportage

Bruidsreportages

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Zijn jullie enthousiast over mijn foto’s? Dan plan ik graag een kennismakingsgesprek met jullie in. In dat gesprek kunnen we elkaar leren kennen, vertel ik graag meer over mijn werkwijze en laat ik mijn foto’s en albums zien. Ook nemen we dan jullie wensen en planning door en het allerbelangrijkste; jullie kunnen ervaren of jullie bij mij de juiste klik voelen en mij willen toevertrouwen met jullie bruidsreportage!

Meer informatie

Meer Stephanie

Naast mijn eigen bedrijf ben ik ook franchisenemer van het bedrijf sgoolfotografie.nl. Wij maken door heel Nederland te gekke en leuke schoolfoto’s waar we erg trots op zijn en duizenden ouders elk jaar heel blij mee maken! Ben je benieuwd naar onze foto’s, werkwijze en het onlinenabestelsysteem? Vraag nu een informatiepakket aan! En naast zelf fotograferen geef ik sinds 2020 ook cursussen. Ik vind het geweldig om mensen te leren fotograferen en kennis mee te geven over verschillende aspecten in de fotografie. Door mijn ervaring en enthousiasme hoop ik een leerzame en vooral leuke fotografie cursus aan te bieden. Dus heb jij zin om iets nieuws te leren? Scrol naar beneden, klik op de knoppen om mijn werk als schoolfotograaf te bekijken en/of om mijn cursus aanbod te bekijken.
 
 

Stephanie als SGoolfotograaf?

 
 

Kleur je muur met iets unieks!